Weerbaarheid Coaching

Hoe haal je meer uit jouw persoonlijke kracht? Hoe vergroot je je persoonlijke weerbaarheid en hoe zorg je ervoor dat je meer zelfvertrouwen ervaart? Ingeprente overtuigingen over hoe je moet zijn, maken dat het niet gewenst is om je emoties te laten zien.
We zijn gewend om ons in te houden en aan te passen, waardoor de energie van onze emoties wordt opgestapeld met een grote kans op langdurige stress. Met gebruikmaking van fysieke oefeningen en methoden uit de toegepaste (sport) psychologie, maak je contact met je persoonlijke kracht waardoor je weer gebruik kunt maken van je persoonlijke kracht.
Jouw weerbaarheid coaching traject wordt volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om persoonlijk te groeien.
Voorbeelden van thema’s die aan de kunnen komen zijn:  emotieregulatie, assertiviteit, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met verlies.

Hoe ziet een traject er uit?

De eerste sessie omvat een intake en het kennismaken met de basics van het boksen.
Vervolgens wordt een persoonlijk plan opgesteld wat een leidraad biedt voor de vervolgsessies. De vervolgsessies worden telkens opnieuw persoonlijk afgestemd. Een sessie bestaat uit een inventarisatiedeel, praktijkdeel en een evaluatiedeel.  Een traject duurt vijf sessies van gemiddeld 1,5 uur.

Kosten voor een traject bedragen € 750,00 incl. BTW voor particulieren en excl. 21% BTW voor organisaties. Iets voor jou? Neem contact op voor meer informatie.

 

Rob Rijk - Weerbaarheidstraining - Van Binnen Rijk

13 + 13 =