Lichaamsgerichte therapie

Hoe haal je meer uit jouw persoonlijke kracht? Hoe vergroot je je persoonlijke weerbaarheid en hoe zorg je ervoor dat je meer zelfvertrouwen ervaart? Ingeprente overtuigingen over hoe je moet zijn, maken dat het niet gewenst is om je emoties te laten zien.
We zijn gewend om ons in te houden en aan te passen, waardoor de energie van onze emoties wordt opgestapeld met een grote kans op langdurige stress. Met gebruikmaking van fysieke oefeningen en methoden uit de toegepaste (sport) psychologie, maak je contact met je persoonlijke kracht waardoor je weer gebruik kunt maken van je persoonlijke kracht.
Jouw traject wordt volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om persoonlijk te groeien.
Voorbeelden van thema’s die aan de kunnen komen zijn:  emotieregulatie, assertiviteit, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met verlies.

Hoe ziet een traject er uit? 

  • Een sessie bestaat uit een inventarisatiedeel, praktijkdeel en een evaluatiedeel.
  • De eerste sessie start met een inventarisatie van thema’s waar mee tijdens de eerste sessie al direct mee aan de slag wordt gegaan.
  • De vervolgsessies worden steeds weer opnieuw afgestemd. Van de coachee wordt verwacht dat deze tussentijds de sessies met de inzichtelijk gemaakte leerpunten aan de slag gaat en hierover een verslaglegging mailt.

Een traject omvat 5 t/m 7 sessies van gemiddeld 1,5 uur. Kosten voor een traject gebaseerd op 5 sessies bedragen € 750,00 excl. 21% BTW. Voor particulieren is dit bedrag incl. 21% BTW.

 

Rob Rijk - Weerbaarheidstraining - Van Binnen Rijk

Contactformulier

7 + 1 =