Bokstherapie

 

Bokstherapie traject

Wil je:

 

  • beter leren omgaan met je emotionele reacties?

  • leren hoe je je persoonlijke weerbaarheid vergroot?

  • jouw zelfvertrouwen vergroten?

Ingeprente overtuigingen over hoe je moet zijn, maken dat het niet gewenst is om je emoties te laten zien. We zijn gewend om ons in te houden en aan te passen, waardoor de energie van onze emoties wordt opgestapeld met een grote kans op langdurige stress.

Met gebruikmaking van bokstherapeutische methoden en de toegepaste (sport)psychologie, leer je stapsgewijs ‘het heft in eigen handen te nemen’ .

Jouw traject wordt volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om persoonlijk te groeien.
Voorbeelden van thema’s die aan de kunnen komen zijn:  emotieregulatie, assertiviteit, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met verlies.

Hoe ziet een traject er uit?

Een sessie start in de coachingsruimte met het inventariseren van welke doelen je specifiek wilt bereiken op zowel korte- als lange termijn en wat je tot nu toe heeft belemmerd in het bereiken van deze doelen.

  • Hierna verplaatsen we ons naar de boksruimte voor het praktijkdeel. Na een korte warming-up wordt aandacht besteed aan de basics van het boksen, zodat je in staat wordt gesteld om met de boksmaterialen te werken en bovendien korte ‘gevechtjes’ aan te kunnen gaan met de begeleider.
  • Vervolgens gaan we specifiek aan de slag gaan met het voor de sessie gestelde doel.
  • We sluiten de sessie af met een evaluatie van de leerpunten en de afspraak van een huiswerkopdracht.

 

 

Kosten en aanvullende informatie:

 

  • De kosten voor een individueel traject bestaande uit drie sessies van 1,5 uur  bedragen € 450,00 all-in excl. 21% BTW.
  • Tijdens het praktijkgedeelte maken we gebruik van bokshandschoenen,  stootkussen, bokszak, pads en ander klein materiaal.
  • Wat betreft de beschikbaarheid kunnen sessies door de weeks overdag gepland worden tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

 

Testimonial

Ik wil je ontzettend bedanken voor je hulp, inzicht, empathie, geduld, vasthoudendheid en durf. Ik heb zó ontzettend veel geleerd in deze zes sessies; wat ik toch in alle eerlijkheid niet zo intens verwacht had. Ik heb ontzettend veel bewondering voor jouw houding en acties tijdens onze bijeenkomsten. Ik ben in alle sessies getest en getoetst, maar heb mij altijd veilig en vertrouwd gevoeld.

Kortom, veel dank en bewondering!

Sandra van E.

Productmanager ICT

In vijf sessies van 1,5 uur zijn we aan de slag gegaan met mijn persoonlijke doelen. Ik vond het verrassend, confronterend en verhelderend om te ervaren hoe ogenschijnlijk eenvoudige boksoefeningen mij bewust maakten van mijn patronen. Patronen die ik weliswaar kende, maar die nu op een andere manier werden blootgelegd dan bij de meer verbale coaching en therapie die ik heb gehad. Bij mij heeft dat voor meer bewustwording gezorgd.

Rob is als coach breed georiënteerd. Hij heeft kennis van diverse theorieën en stromingen. Dat maakt dat hij in individuele sessies kan anticiperen en kan werken met wat zich aandient. Dat maakte het mogelijk om aan de slag te gaan met een patroon dat zich tijdens het boksen aandiende.  Ik kan Rob zeker aanbevelen.

Freek H.

Teamcoach Onderwijs

Contactformulier

6 + 3 =