Hypnotherapie

Hypnotherapie is een behandelmethode bij klachten van psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance (oftewel hypnose) vormt de spil van deze therapie. Daarnaast maak ik als hypnotherapeut gebruik van andere evidence based therapievormen. Dat wil zeggen dat de werking daarvan is aangetoond in wetenschappelijk onderzoek. 

ACT

ACT is de afkorting van Acceptance and Commitment Therapy en is een snel groeiende wetenschappelijk erkende methode die je helpt om je leven als zinvol, vitaal en vervullend te ervaren. ACT vergroot je mentale veerkracht en zorgt ervoor dat je op een prettige manier met jezelf en de omgeving omgaat. 

 

Hypnotherapie - Van Binnen Rijk- Utrect

EMDR

Hoe zou het zijn, als je geen last meer zou hebben van die nare herinneringen? Als je los zou kunnen komen van ingesleten patronen die tot op de dag van vandaag je leven bepalen en waar je maar geen grip op krijgt? Hoe zou het zijn als je geen last meer zou hebben van het piekeren, de angst en paniek, slapeloosheid en het snel geïrriteerd zijn?

Hypnotherapie - Van Binnen Rijk- Utrect

Bokstherapietraject

Hoe vergroot je je persoonlijke kracht? Hoe ga je om met situaties waarbij je niet op een gewenste manier met je emoties om gaat.  hoe zorg je ervoor dat je meer zelfvertrouwen ervaart?  Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om je emoties te laten zien. We zijn gewend om ons in te houden en aan te passen, waardoor de energie van

   Relatietherapie

Ervaar je problemen in je relatie en kom je/komen jullie er niet meer uit ? Wil je weten hoe je een gezonde relatie kunt behouden of herstellen? Ben je bereid om samen met je partner in je relatie te investeren?
Ieder die moeite heeft met het behouden of opbouwen van een gezonde relatie, heeft baad bij relatietherapie. Of het nu gaat om problemen binnen een huwelijk of een andere relatievorm, relatietherapie is vooral nuttig voor 

communicatie

Mentale Training Sporters

Als sporter weet je zeer waarschijnlijk hoe belangrijk het is om niet alleen te werken aan je fysieke vaardigheden, maar ook aan je mentale kracht. Het ontwikkelen van mentale vaardigheden en de juiste mindset, kan je helpen om je focus te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en om te gaan met stress vóór en de druk tijdens de wedstrijd.

communicatie

Contactformulier

Contactformulier voor Van Binnen RIJK

8 + 12 =