Therapievormen

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een verzamelnaam voor verschillende methoden waarbij de kracht van je onbewuste wordt aangesproken door gebruik te maken van trance. Hypnotherapie is geschikt om problemen en klachten op te lossen, maar ook om meer gebruik te maken van je persoonlijk potentieel. Bij hypnose ervaar je een bepaalde  

Hypnotherapie - Van Binnen Rijk- Utrect

ACT

ACT is de afkorting van Acceptance and Commitment Therapy en is een snel groeiende wetenschappelijk erkende methode die je helpt om je leven als zinvol, vitaal en vervullend te ervaren. ACT vergroot je mentale veerkracht en zorgt ervoor dat je op een prettige manier met jezelf en de omgeving omgaat.

Hypnotherapie - Van Binnen Rijk- Utrect

EMDR

Hoe zou het zijn, als je geen last meer zou hebben van die nare herinneringen? Als je los zou kunnen komen van ingesleten patronen die tot op de dag van vandaag je leven bepalen en waar je maar geen grip op krijgt? Hoe zou het zijn als je geen last meer zou hebben van het piekeren, de angst en paniek, slapeloosheid en het snel geïrriteerd zijn?

Bokstherapie traject

Hoe vergroot je je persoonlijke kracht? Hoe ga je om met situaties waarbij je niet op een gewenste manier met je emoties om gaat.  hoe zorg je ervoor dat je meer zelfvertrouwen ervaart?  Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om je emoties te laten zien. 

 

Contactformulier

10 + 8 =