Mentale Training Sporters

Ervaar je mentale belemmeringen die je tegenhouden om maximaal te presteren?

Wil je weten hoe je in de flow kunt komen en blijven?

Ben je bereid om te investeren in je mentale conditie?

Als sporter weet je zeer waarschijnlijk hoe belangrijk het is om niet alleen te werken aan je fysieke vaardigheden, maar ook aan je mentale kracht. Het ontwikkelen van mentale vaardigheden en de juiste mindset, kan je helpen om je focus te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en om te gaan met stress vóór en de druk tijdens de wedstrijd.

Waaruit bestaat een mentaal trainingsprogramma?

  1. Ontspanningstraining: leer hoe je je  lichaam en geest  kunt ontspannen. 
  2. Focus en concentratie: leer hoe je je focus en concentratie kunt verbeteren, zodat je je kunt concentreren op de belangrijkste taken en afleidingen kunt vermijden.
  3. Zelfvertrouwen: ontwikkel meer zelfvertrouwen in jezelf en je vaardigheden door een prestatiegerichte mindset, zodat je beter kunt presteren onder druk.
  4. Stress- en angstbeheersing: leer hoe je stress en (faal)angst kunt verminderen en beter kunt omgaan met drukke en stressvolle situaties.
  5. Visualisatie en voorbereiding: gebruik visualisatie om jezelf voor te bereiden op wedstrijden en om je prestaties te verbeteren.
  6. Motivatie: leer hoe je een intrinsieke motivatie ontwikkeld waarmee je je minder afhankelijk maakt van de omgeving en je meer gebruik maakt van persoonlijk potentieel.

Het mentaal trainingsprogramma wordt op maat gemaakt, aangepast aan jouw individuele behoeften en doelen.

Wil je meer weten over een eventueel traject, naam dan contact op middels het contactformulier.

 

 

 

communicatie

Contactformulier

Contactformulier voor Van Binnen RIJK

1 + 11 =