Coaching

feedback training

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching kan je helpen om meer bewustzijn, voldoening en geluk uit het leven te halen. In ons dagelijks leven zijn we geconditioneerd om te voldoen aan verwachtingen van de omgeving. Vroeg of laat merken we dat het trachten te voldoen aan het beeld wat we hiervan hebben ons belemmerd in degene die we echt zijn. Belemmeringen kunnen zich uiten in gebrek aan eigenwaarde en/of zelfvertrouwen en het gebrek aan zingeving. Als persoonlijke coach ondersteun ik je om de stappen te maken, waarbij je je vrij kunt maken van de belemmeringen die je met je mee draagt.

feedback training

Wandel Coaching

Bij stress en burnout, piekeren of zingevingsvraagstukken biedt wandelcoaching veel voordelen. Omdat je lijf in beweging is, komen naast mentale- ook fysiologische processen op gang. Tijdens het wandelen kunnen bepaalde vraagstukken aan de orde komen, maar kan ook gekozen worden voor stilte momenten.
Waar mogelijk vindt de wandelcoaching in de natuur plaats. De natuur is een prima plek om te ontkaderen en biedt veel metaforen voor het inzichtelijk krijgen van hetgeen belemmert. Locatie vindt altijd in overleg plaats.

Contactformulier

7 + 15 =