Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching kan je helpen om meer bewustzijn, voldoening en geluk uit het leven te halen. In ons dagelijks leven zijn we geconditioneerd om te voldoen aan verwachtingen van de omgeving. Vroeg of laat merken we dat dit ons belemmerd in degene die we echt zijn. Belemmeringen kunnen zich uiten in gebrek aan eigenwaarde, zelfvertrouwen en het gebrek aan zingeving. Door samen te ontdekken waar je staat, wat je wilt en wat je (mogelijk) belemmert, is er ruimte voor beweging. Als coach kan ik  je helpen om belemmerdende gewoontes en patronen te doorbreken, wat zorgt voor verlichting en groei. 

feedback training

Wandel Coaching

Bij stress, piekeren of zingevingsvraagstukken biedt wandelcoaching veel voordelen. Omdat je lijf in beweging is, komen naast mentale- ook fysiologische processen op gang. Tijdens het wandelen richten we ons op een gekozen thema/vraagstuk/probleem.
We maken gebruik van stiltemomenten. De natuur is een prima plek om te ontkaderen en biedt veel metaforen voor het inzichtelijk krijgen van hetgeen belemmert. Locatie vindt altijd in overleg plaats.

 

feedback training

Contactformulier

Contactformulier voor Van Binnen RIJK

13 + 10 =