Persoonlijke Coaching

Bent u op zoek naar iemand die echt naar u luistert en u helpt inzicht te verwerven in uw situatie en het eventueel maken van keuzen? Heeft u levensvragen en/of vragen op het gebied van zingeving?

Waar helpt Persoonlijke Coaching bij?Persoonlijke coaching - Van Binnen Rijk - Utrecht

Persoonlijke Coaching kan u helpen om meer bewustzijn, voldoening en geluk uit het leven te halen. In ons dagelijks leven zijn we geconditioneerd om te voldoen aan verwachtingen van de omgeving. Vroeg of laat merken we dat het trachten te voldoen hier aan ons belemmerd in degene die we willen zijn. Belemmeringen kunnen zich uiten in gevoelens van eenzaamheid, gebrek aan eigenwaarde en/of zelfvertrouwen en het gebrek aan zingeving. Als persoonlijke coach help ik u om de stap te maken waarbij u zich kunt bevrijden van de belemmeringen die u met u mee draagt.

Neem zelf de eerste stap door contact op te nemen. U kunt dit doen door een mail te sturen waarin u kort aangeeft wat uw vraag of probleem is of u kunt mijn voicemail inspreken, dan zorg ik ervoor dat ik u snel terug bel. Telefoon 0650 978 333 of mail door het contactformulier in te vullen.