Over van Binnen RIJK

Achtergrond en drijfveren

Mijn wortels liggen in de sport en sportpsychologie. Als wedstrijdsporter kampte ik regelmatig met negatieve faalangst. Tijdens
de halve finale NK boksen verkrampte ik, onder toeziend oog van de TV-camera, zodanig dat ik volledig blokkeerde.  Na een Sportleidersopleiding verdiepte ik mij in de sportpsychologie en volgde beroepsopleidingen voor Hypnotherapeut, NLP en docent Autogene Training.  Na een aantal jaren sporters en trainers/coaches te hebben begeleid op mentaal vlak, startte ik een praktijk in coaching en therapie. Sinds de eeuwwisseling verzorg ik coaching en trainingen op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling en begeleid particulieren op therapeutisch vlak. Wil je informatie over mijn opleidingen en ervaring, kijk dan op mijn linkedinprofiel https://www.linkedin.com/in/robrijk/

Opleidingen

Als Hypnotherapeut ben ik ieind jaren ’80 geschoold bij de Stichting Hypno- en Verbaaltherapie in Haarlem. Deze 3 jarige beroepsopleiding is geaccrediteerd door de NBVH. De Medische Basiskennis heb ik gevolgd bij het instituut Conamore. Daarnaast bezit ik o.a. registraties bij het BIVT in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) , EMDR en NLP. Bij instituut Phoenix ben ik geschoold in TA en Traumabegeleiding.

Beroepsopleidingen voor Trainer heb ik gevolgd bij het International Board of Certified Trainers, Train de Trainer bij Schouten & Nelissen en de beroepsopleiding voor Coaching bij Non-duale Coaching van Lex Zollner.

Als Coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.
Vanuit mijn opgebouwde vakkennis- en ervaring put ik uit een breed repertoire aan methoden en technieken. Als mens én professional sta ik voor een respectvolle en integere benadering.

 

Praktijk Van Binnen RIJK

De praktijk is gevestigd in Apeldoorn in de wijk Osseveld Oost. De praktijkruimte bestaat uit een zitgedeelte en een gedeelte voor lichaamsgerichte therapie.

Contactformulier

6 + 3 =