Over Rob Rijk

Veel mensen hebben het verlangen om vrij te komen van lichamelijke en of psychische klachten. Als mens én hulpverlener sta ik voor een respectvolle, onvoorwaardelijke en integere benadering. Ik luister, vind het belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt. Wil je meer informatie, dan nodig ik je uit om vrijblijvend telefonisch met mij kennis te maken.

Met hart en ziel faciliteer ik sinds de jaren negentig cliënten in het krijgen van inzichten en het oplossen van specifieke klachten of problemen. Of het nu bijvoorbeeld gaat over het overwinnen van faalangst, het verwerken van een ernstig trauma of assertiever willen zijn, er zijn methoden en technieken voorhanden die snel en duurzaam werken.

 Ik ben geregistreerd Hypnotherapeut bij de NBVH en RBCZ, heb een AGB code en ben als coach aangesloten bij de NOBCO. Daarnaast bezit ik registraties in Acceptance and Commitment Therapy, EMDR en NLP.  Door mijn opgebouwde vak- en  levenservaring put ik uit een breed repertoire aan zienswijzen, methoden en technieken.

 

praktijk van Binnen RIJK

Contactformulier

10 + 12 =