Achtergrond en drijfveren

Mijn wortels liggen in de sport en sportpsychologie. Na een traumatische ervaring tijdens de halve finale NK boksen in 1981 verdiepte ik mij in de sportpsychologie en vele therapeutische methoden. Ik volgde beroepsopleidingen voor Hypnotherapeut, NLP en docent Autogene Training en werd voorgoed verlost van mijn faalangst.  Ik startte een praktijk in coaching en therapie en en verzorgde persoonlijk leiderschap programma’s voor organisaties.

Opleidingen

Als Hypnotherapeut ben ik ieind jaren ’80 geschoold bij de Stichting Hypno- en Verbaaltherapie in Haarlem. Deze 3 jarige beroepsopleiding is geaccrediteerd door de NBVH. De Medische Basiskennis heb ik gevolgd bij het instituut Conamore. Daarnaast bezit ik o.a. registraties bij het BIVT in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) , EMDR en NLP. Bij instituut Phoenix ben ik geschoold in TA en Traumabegeleiding.

Beroepsopleidingen voor Trainer heb ik gevolgd bij het International Board of Certified Trainers, Train de Trainer bij Schouten & Nelissen en de beroepsopleiding voor Coaching bij Non-duale Coaching van Lex Zollner.

Als Coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.
Vanuit mijn opgebouwde vakkennis- en ervaring put ik uit een breed repertoire aan methoden en technieken. Als mens én professional sta ik voor een respectvolle en integere benadering.

 

Praktijk Van Binnen RIJK

De praktijk is gevestigd in Apeldoorn in de wijk Osseveld Oost. De praktijkruimte bestaat uit een zitgedeelte en een gedeelte wat geschikt is voor lichaamsgerichte therapie.

Contactformulier

3 + 7 =