Diensten – Van Binnen Rijk

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een verzamelnaam voor verschillende methoden waarbij trance wordt gebruikt om problemen of klachten op te lossen. De verschillende methoden hebben gemeenschappelijk dat er gebruik wordt gemaakt van een bepaalde mate van trance.

Coaching

Bent u op zoek naar iemand die u een spiegel durft voor te houden? Maar ook naar iemand die echt naar u luistert en u helpt inzicht te verwerven in uw situatie en het maken van keuzen? Of heeft u al een keuze gemaakt en staat u op het punt van een werkelijke verandering?

Weerbaarheid Coaching

Hoe maak ik meer gebruik van mijn persoonlijke kracht? Hoe ga je om met boosheid en agressie? Hoe kom je op voor je zelf? Als je gewend bent je in te houden of juist direct je boosheid op een ander te richten, loop je voortdurend met een teveel aan stress rond.

Burnoutbegeleiding

Een burnout groeit geleidelijk en ontstaat als u gedurende een langere periode uw lichaam of geest overbelast. Als u de signalen niet op tijd opmerkt of deze niet serieus neemt, raakt u uitgeblust. Rust is dan niet meer voldoende om het herstel in te zetten.